Lopende projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van lopende projecten.

24 x Vakantie
Dit project is eind 2014 gestart en bestaat uit 24 delen,deze delen vormen tezamen een luxe vakantiewoning. Elk deel heeft de maximaale afmetingen van 120cmx80cm en max 220cm hoog en is daardoor erg makkelijk te vervoeren. Ook voor dit project geld wederom dat al het bouwmatriaal en ook de inrichting helemaal afkomstig is uit afval containers en kringloop vondsten.De bouw is momenteel nog in het stadia van de ruwe constructie bouw en vordert goed. Op deze site zal regelmatig een update te zien zijn.

Het idee is om met dit project op reis te gaan en afhankelijk van de locatie en gelegenheid een invalshoek te kiezen .Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het huis als discussie cafe te laten dienen, of er workshops aan te koppelen. Misschien kan het jaarlijkse tour cafe “de gele pui” dit jaar bij de gemeente Utrecht naar binnen gelobbyd worden. Heb jij ideeën of wil je 24 x Vakantiehuis op je evenement hebben staan? Neem contact op met 100% Recycle.

 

De illegale groente
Dit houd in dat een plantenbak van ongeveer 40x40x40 voor een klein bedrag aangeschaft wordt en deze dan met een groente- of fruitsoort ergens op een openbare grasstrook neergezet wordt, diegene die de plantenbak plaats neemt daarbij ook de verantwoordelijkheid van de zorg ervoor. Het idee hier achter is om wat bio-diversiteit langs de fietspaden te krijgen en daardoor wat minder afhankelijk van het groot productie bedrijf te worden.